Siste langtur på lenge?

Det ser ut til å være en god stund til vi kan gå på trekkturer og langturer igjen, men vi fikk gått en to timers tur i skog og mark i går før dyrlegebesøket. Det var deilig!

I og med at jeg er syk er det kanskje like greit å bli tvunget til å la skia være i fred, men likevel utrolig kjedelig da. Kickbiken kommer jo sannsynligvis snart også, enda kjedeligere. Meen, det er ikke så mye å gjøre med. Vi får holde oss innendørs og bli frisk hele gjengen, og kose oss med bilder. Hundene pusta røykskyer - pretty nice!

"Sååå kaldt på potene, mamma!"

Gårsdagens tur var veldig fin, med Elise og Lukas. Vi gikk til fots i skiløypa og nøt fineværet. Det var minst ti minus og vi glemte potesokkene til Mali, noe som resulterte i at hun ble litt kald. Spesielt siden snøen klabba og hun endte opp med svære isklumper mellom alle "tærne". Alle tre hundene var litt plaga av det, så etter turen, Elises bollebaking og dyrlegebesøk med Oliver dro vi alle fem på dyrebutikken og kjøpte potesokker. Oliver fikk røde, mens Mali fikk sorte med rosa borrelås - kuult! Det beste av alt var at det bare kosta 75,- for fire stykk. Kupp!Siste bit av turen måtte vi gå langs veien, en flott mulighet til å gå litt parallellgåing med Oliver og Lukas. DE VAR SÅ FLINKE! Legg merke til at Lukas til og med demper på bildet, og på det nærmeste gikk de med ca 1,5 meters mellomrom. Mali var "megler-hund" og gikk så fint mellom de hele veien. Flinke, flinke dogsa våre, denne utviklinga liker vi.

Har dere vært på tur de siste dagene?

6 kommentarer

Barfi

24.01.2013 kl.19:35

Flott at det gikk bra på parallellgåinga!

Synne

24.01.2013 kl.20:15

utrolig nydelige bilder !! God bedring til dere alle :)
Barfi: Ja, det gikk virkelig over all forventning!:D
Synne: Takk for det:)

Marte og Sharko

25.01.2013 kl.18:37

Så utrolig flotte bilder. Vi har bare gått noen kveldsturer i lysløypa i det siste, men ikke noe lang tur. Men i morgen skal jeg ta med meg Caro, hunden til pappa med på en skikkelig kosetur :)
Marte og Sharko: Takk takk:) Så koselig det høres ut da, god tur i morgen:)

Skriv en ny kommentar

hits