En lørdag med ski på beina? Selvfølgelig!

Det ble skitur i dag også gitt. Fantastisk, og så i finvær da. 

I dag dro vi ut til Elise for å gå i en ny lysløype, og var ute i ca to (?) timer. Dagen starta med at jeg nesten ikke hadde stemme og Mali hadde dritt klint ut over hele seg etter morgenens luftings, men etter en dusj på frøkna, trossa vi forkjølelsen min og heiv oss i bilen. Himmelen ble etterthvert blå og fin, og sola skein. Vi stooorkosa oss! Det er ikke tvil om at trekkhund passer meg midt i blinken!


Oliver var veldig flink i dag, synes jeg, han trakk kjempebra! Når verken min eller hans kondisjon er på topp og terenget er ganske kupert, går det ikke akkurat alltid i racerfart, og i tillegg må vi gå i en del av de bratte og lange oppoverbakkene. Det utnytter Oliver til snuse- og tissepauser, uten å egentlig stoppe opp. Det må han få lov til, spesielt siden han er så flink å høre på meg når jeg sier han skal trekke. 


Oooh!Peeeneste gutten!! Føret var også veldig bra! I løypa var det deilig nysnø oppå hardt underlag, og vi gikk også en liten tur over isen. Jeg må ærlig innrømme at jeg har fått helt dilla på å filme med kamera, så jammen ble det film i dag også (med 50mm'ern). 

Mali var litt fjompete og skulle leke hele tiden, og nappe... Hun har også fått for seg at det er best å løpe ved siden av Oliver og at møtende skiløpere er til for å bjeffe på og hoppe i ring rundt... Unghund med dårlige vaner, dette må vi få skikk på!

Hva har dere brukt lørdagen til?
Flere som har vært på skiii?:) 

18 kommentarer

Ccrested

19.01.2013 kl.20:27

Herlig, blitt helt hekta dere! hehe :))
Ccrested: JA, gjett om vi har!!:D Det er så sykt gøy!

Sheltielife

19.01.2013 kl.20:30

Så morro med ski! Vi har også vært en tur ute idag :) Kamera rundt halsen og snølek med hundene! Om det ikke er dårlig vær i morgen skal jeg kanskje også finne fram skiene :D Har gledet meg veldig til å ta de i bruk!

- Hanne
Sheltielife: Ja, kjempegøy!:) Denne uken har vi hundekjørt tre ganger, har fått helt dilla på det! Følelse av frihet og lykke, uten tvil!:D

Høres ut som en fin måte å bruke lørdagen på, ta frem skia i morgen og dra på tur:D Vi er dessverre nødt å tvinge oss til å ikke gå på ski i morgen, må jo huske restitusjonen:p men vi skal ikke lide av den grunn, vi skal nemlig gå en liten tur med sheltie'n Molly:)

Synne

19.01.2013 kl.22:04

Gøy :D Veldig fine bilder ! Gøy med video også :)

Fotogal

19.01.2013 kl.22:32

Det er morro å gå på ski! Flotte bilder du tar!:)
Fine hunder, alle sammen :D Så koselig ut på skitur!
Synne: Ja, knallmorro!:D Takker og bukker, så bra du likte det:)
Fotogal: Takk taakk:) Enig, og ekstra gøy sammen med hundene.
Jeanette G. Larsen: Takk for det:) Det var det absolutt!

Marte og Sharko

20.01.2013 kl.09:44

Så morro :) Og kjempe fine bilder! Hvilket kamera og linse bruker du?

Når jeg går på ski med Sharko så har jeg mer enn nok med å holde balansen og passe på at han ikke løper bort til andre hunder og mennesker, så får jo aldri tatt bilder. Tør ikke å ta med kamera heller siden jeg kommer til å knuse det når jeg tryner :P

Vi gikk bare en flott tur på bena i går :)
Marte og Sharko: Tusen takk:) Her har jeg brukt Nikon D5000 og objektivet heter Nikkor 50mm 1:1.8.

Hehe, det skjønner jeg godt. Når vi møter folk må jeg ha alt fokus på Oliver (og Mali), så da nytter det ikke å ta bilder eller filme. Er også litt vanskelig når jeg må skøyte eller ploge, men nå føler jeg meg nesten komfortabel med det. Kamera mitt har fått seg noen snødykk, men tåler overraskende mye og ser ikke ut til å ha tatt skade av det heldigvis (for sikkerhets skyld har jeg forsikring også da).

Så gøy da:) Det skal vi gjøre i dag.

Susanne Håheim

20.01.2013 kl.12:43

Såg kjempekjekt ut! Vi har ikkje vore på ski, og har heller ikkje tenkt til å gå på ski. Hater å gå på ski. Men kanskje vi skal prøve oss med rattkjelke når (/viss) snøen kjem! :D
Susanne Håheim: Er knallmoro!:) Åja, huff. Jeg er virkelig oppvokst med ski på beina og kommer fra Voss, så for meg er det så naturlig det kan bli:) Rattkjelke er også gøy da:)

Barfi

20.01.2013 kl.17:49

Så koselig å lese om disse turene dine!! Men et spm. Du sier at Oliver har/eller kanskje har samkjønnsaggressjon, hvordan fungerer han med Lukas?
Barfi: Så koselig å høre:)

De går ikke overens i det hele tatt, skal bare sloss begge to og fyker i hverandre. Det er ikke bare Oliver som starter da, Lukas er ikke akkurat noe bedre... Vi legger tilrette med nok avstand og gjør vårt beste for å unngå ubehagelige situasjoner, så det går som oftest greit. Og så har vi med Nikita og Mali, Nikita er veldig flink å si fra til han og Mali fungerer nesten som en "gå-mellom"-hund. Har også hatt litt parallellgåing og gått en del turer med mye avstand, og holder oss alltid i bevegelse når vi er sammen. Så selv om det ikke funker, så funker det likevel på en måte...

Barfi

20.01.2013 kl.18:34

Ah, jeg skjønner :) Kjedelig at de ikke funker skikkelig, da! Men jeg skjønner den "Så selv om det ikke funker, så funker det likevel på en måte...", for jeg opplever det samme hos andre hannhunder jeg også!
Barfi: Ja, det er veldig kjedelig, men jeg satser på at det kun er trening og gradvis tilnærming som skal til. Håper virkelig det. Du gjør det ja, dette må vi snakke om:)

Skriv en ny kommentar

hits