Snørekjøring med Elise og fire hunder

Klokka 8 i dag tidlig stod Elise på døra med Lukas og Nikita - og noen timer senere var vi klare for en skitur med trekkhunder i løypa. Med sol!

Noe av det beste med å bo her jeg bor nå er at det tar fem miinutter å gå til turområdet Jegersberg, helt supert! I går tok jeg turen dit med hundene for å sjekke føret, og det ble enstemming vedtatt at studiedagen min skulle tilbringes der. Etter frokost, avslapping og litt lek, var både Elise, jeg og alle de fire hundene våre klare for tur. En tur som skulle bli nesten en mil lang og vare i 2 timer og 15 minutter. 


Litt leking må også til

Vi snørekjørte ca 4 km - med noen knall og fall - før vi kjørte videre ut på isen. Der ble det en del fotografering, litt lek, pinnetygging og et halvvegs godbitsøk for Malis del (alle godbitene min falt ut av veska på trekkbeltet). Det var dog ikke noe bra skiføre, men snøen glitra og sola skein - deilig!

Lukas var utrolig flink og trekke, men Oliver var dessverre ikke på topp i dag. Han har sett bedre dager (spesielt de 6,5 km'erne i juleferien), men i og med mange møtende hunder og folk, litt stilleståing og en litt for lang tur, er jeg helt greit fornøyd. Han var veldig sliten på slutten, så neste gang blir turen kortere og forhåpentligvis med færre "stressmomenter".Nikita og Mali løp løse, og så ut til å trives godt med det. Jeg synes også det var utrolig digg å snørekjøre igjen med Oliver, selv om kroppen min nå er passe ødelagt; støl, stiv, full av blåmerker og muligens en litt for hard påkjenning for kneet mitt. Men jeg gleder meg allerede til neste gang - det er så amazing! Følelsen av å hundekjøre - aah, love it!På hjemveien møtte vi denne hunden, veldig knurrende og anspent i møte med oss. Kanskje ikke så rart, et møte med fire mer eller mindre gærne hunder - jooa, koselig det vel.Haha, dette beskriver godt Olivers meninger om fotograferingVi fikk også filma en del - kommer i morgen! 

20 kommentarer

Marie, Ylva og Frigg

16.01.2013 kl.21:37

Så ut som en flott tur! ;)
Marie og Ylva: Det var det, og hundene er godt slitne nå:) Herlig!

TeamTonje

16.01.2013 kl.22:22

Så flotte bilder!! Aaaargh, måtte snøen bare komme snart igjen til Trøndelag....

Ccrested

16.01.2013 kl.22:29

Wow, så flott ut! :D :D

Linda Svendsen

16.01.2013 kl.23:25

Så ut som en super tur! :)
TeamTonje: Takk, med to fotografer blir det jo dobbelt så bra resultater på bildene:) Håper dere får snøen tilbake snart og at vi får beholde det vi har (og gjerne litt til), minst ut påsken:)
Ccrested: Ja, var kjempeflott på ski idag:) En god måte å tilbringe studiedagen på!
Linda Svendsen: It really was:)

Mariell!

17.01.2013 kl.07:44

Nydelige bider! :)

Marte og Sharko

17.01.2013 kl.08:29

Kjempe flotte bilder. Så ut som en utrolig fin tur! Nå vil jeg bare ut jeg også :)

Cecilie

17.01.2013 kl.13:32

hvilke linser brukere du når du tar bilder ? :)

Synne

17.01.2013 kl.16:15

Ser ut som ein kjempeflott tur ! :D Du er knall flink til å ta bilder !! :)
Mariell!: Takk for det:)
Marte og Sharko: Takk takk:) Hehe, skjønner jeg godt. Vil ut igjen jeg også!
Cecilie: Her har jeg brukt Nikkor 18-105, mens noen av bildene er tatt med en Canon 50mm:)
Synne: Tusen takk:)

Barfi

18.01.2013 kl.10:52

Flotte bilder! Bruker du fremdeles autofokusprogrammet/ eller sportsmodusen?
Barfi: Takk takk:) En del av disse bildene her er tatt med Canon-speilrefleks og objektiv på 50mm, men mesteparten av de andre er sportmodus ja.. Jeg må se til å få lært meg noe annet nå snart:p

Barfi

18.01.2013 kl.22:12

Jeg synes bildene blir KJEMPEBRA uansett jeg :D Men ja, kan være litt gøy å kunne litt om de andre programmene også.. blir aldri ferdiglært uansett ;)
Barfi: Takk for det:D Fordelen er jo at de blir nesten alltid blir fokuserte på riktig sted med sportmodus, noe de nesten aldri blir med P eller noe annet.. så da velger jeg ofte den sikreste veien:p men er nok ikke så mange justeringene som skal til før P hadde funket greit også.

Skriv en ny kommentar

hits