Mål og planer for det nye året

I år føler jeg ikke at jeg har lagt lista uoppnåelig høyt i forhold til hva jeg forventer og ønsker hundene skal gjennom i løpet av året. Men selv om ikke alle måla våre er nevnt her så har v garantert flere. De konkrete måla skal jeg i alle fall gjøre mitt beste for å oppnå, så får vi se hvordan det går.

Malis planer og mål

Med Mali har jeg mange mål for året, fra ganske stor til bittesmå. Da jeg fikk Mali var jeg sikker på at vi skulle trene agility og prøve å komme oss opp på konkurransenivå, men det kommer aldri til å være mer enn en hobby for oss, både fordi Mali er som hun er på bana og vi har funnet gøyere ting å trene sammen. Rundering er faktisk noe jeg ikke får ut av huet igjen, så om vi bare finner et tilbud om runderingstrening på sørlandet starter vi treninga fort som fy. Og hvis ikke, så trener vi på egenhånd. Enkelt og greit. Siden det også er en lydighetsdel i runderingen har jeg også tenkt å ta bronsemerket med Mali. Det kan bli morro.

Også utstilling er noe jeg ønsker å prøve litt mer i år. Vi har jo bare vært på et valpeshow så langt og likte det veldig godt, så jeg gleder meg til å prøve frøkna i ringen igjen. Jeg har også veldig lyst å få gått et kurs med Mali innen et eller annet, men vi får se hvor langt pengene strekker til. Ellers? Være spontane, oppleve masse digg, og dra på eventyr - det blir et bra år!

KONKRETE MÅL
Vi skal delta på minst to utstillinger
Vi skal trene rundering 
Mali skal lære å apportere og finne ting
Vi skal ta bronsemerket i lydighet
Mali skal kløve på en fjelltur
Hun skal bade og lære å svømme 

Olivers planer og mål

Når det gjelder planene mine med Oliver så skal vi jobbe veldig med å få ned stresset hans dette året, men å sette noe konkret mål på hvor langt vi skal komme vil være så og si umulig. Han skal få mye sosialisering med andre hunder, få utforske verden i sitt tempo, og vi skal rett og slett bare bli enda bedre kjent og leve livet sammen. Tryggheten og selvtilliten hans skal jeg jobbe mye med, og ellers legge opp hverdagen til mestring og trene mye rotrening. Selv om dette og stresset blir hovedfokus, må vi også ha noen andre uhøytidelige mål.

KONKRETE MÅL
Oliver skal lære å søke på kommando
Innen året er omme skal vi ha snørekjørt én mil
Han skal takle å ta buss og tog
Innkallinga - den skal sitte!
Oliver skal også bade og lære å svømme 

Sammen skal vi...

Sammen skal vi gjøre enda mer gøy! Vi skal prøve å få vært mye ute i naturen i sommer spesielt, da jeg har kjøpt meg et flunkende nytt telt, og så skal vi gå masse på ski (hvis snøen blir værende en gang i løpet av vinteren). Jeg skal også bli flinkere til å bruke innstillinger på kamera, og har også et håp om å få meg Photoshop i løpet av året.

KONKRETE MÅL
Vi skal besøke Olivers oppdretter
Vi skal på Dogs4All (endelig!)
Vi skal sove en natt under åpen himmel
Gå på en fjelltopp/kjent sted vi ikke har vært på før (f.eks. Kjerag)
Dra på sommerferie sammen 

Og ellers tar vi ting som det kommer. Nå har vi i alle fall noe å gå etter. 

Har du laga planer, mål eller nyttårsforsett for 2013? 

 

4 kommentarer

Ccrested

03.01.2013 kl.14:39

Kjempeflotte mål da! Jeg holder på å lage et innlegg, det kommer nok etterhvert på bloggen :)
Ccrested: Takker:) Så morro, gleder meg til å se!

Elise,Nikita & Lukas

03.01.2013 kl.15:13

Høres ut som noen bra mål. Vi er veldig klare for fjelltur med kløv til sommeren :)
Elise,Nikita & Lukas: Så bra, vi gleder oss! Og så må vi få gått på Kjerag i år!:D

Skriv en ny kommentar

hits