Starten på 2013

Nyttårsaften gikk over all forventing med hundene, Mali har lært seg å danse på to bein og Oliver har gitt tydelig beskjed om at han ikke synes noe om agility. Det var vår start på 2013! 

Vi har hatt det ganske fint så langt i år og nyter late dager hjemme på Voss. På nyttårsaften var jeg hjemme med hundene og familien, og tidligere på dagen snørekjørte vi og lufta en del. Hundene reagerte ikke i det hele tatt på fyrverkeriet som ble fyrt av på dagtid, og var bare litt nysgjerrige. Litt før slaget tolv satte vi musikken på full guffe på rommet mitt, og hundene stod i vinduskarmen og så på alle fargene og blinkinga utenfor. Da det ble skutt opp like utenfor huset vårt var det litt skummelt noen sekunder, men så var alt greit igjen. Oliver var travelt opptatt med Kong'en sin og Mali ville se mer. Natasha holdt vi adskilt fra Mali og Oliver siden hun er såpass redd, men det gikk faktisk ganske bra med henne også. Redd var hun, men ikke panisk som i fjor.

Nyttårsdag gikk jeg en tur på nesten en time med Oliver, mens Mali var med familien, og i dag prøvde vi å trene litt agility igjen. Mali stressa og Oliver kunne ikke brydd seg mindre, men Natasha storkosa seg. Vi avslutta med en rolig tur og godbitsøk, før vi kjørte innom veterinæren og noen butikker på hjemveien. Så skulle Oliver trene på å være "alene hjemme", så Mali og jeg fant liksågodt frem godbiter og hun lærte nesten å danse på to bein på et par minutter. Morro med lettlært hund.Nå ligger Mali tett inntil meg og sover, og er rett og slett bare kjempesøt. Oliver sukka nettopp fra gulvet og jeg kan så vidt se at han ligger på rygg inntil veggen med alle fire beina til værs - jeg tipper han ikke har det så verst han heller. Senga er jo altfor varm for en polarbjørn som han, må skjønne.

Hva driver dere med for tida?
Gikk det bra med hundene på nyttårsaften? 

6 kommentarer

Barfi

03.01.2013 kl.09:16

Barfi ligger på gulvet han også! Ligger kanskje 1 minutt i senga før han går og legger seg på gulvet. XD

Eurasiermusher

03.01.2013 kl.12:05

sååå bra å høre!! satser på forbud for privatpersoner å fyre opp ! Flinke hundene vår :DD
Barfi: Hehe, ja Oliver har prøvd seg noen ganger på det han også, men blir for varmt hver gang:p Pleier å kommer opp om morgenen da, enten for å kreve kos eller for å vekke meg med å gi meg en higfive in the face...
EurasierDennis: Ja, de er superflinke!:D

Barfi

03.01.2013 kl.22:47

Hahha!! Barfi også!! Kan hoppe opp å være skikkelig frekk! "DU MÅ STÅ OPP NÅÅÅÅÅÅ!!!!"
Barfi: Hahaha så artig, de dyra altså!^^

Skriv en ny kommentar

hits